Σπουδαστές του ICS Greek Branch επισκέπτονται το bulk-carrier “ELINA B”

0

20 σπουδαστές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό του ICS Greek Branch επισκέφτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου το πλοίο “ELINA Β” της ναυτιλιακής εταιρείας «AB Maritime Inc.»
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σπύρος Βαμβακάς και ο καπετάνιος Γιώργος Παπαγεωργίου, καλωσόρισαν τους επισκέπτες στο πλοίο, τους παρουσίασαν τα κύρια μέρη, τον εξοπλισμό του καθώς και τις σχετικές λειτουργίες του. Ήταν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επίσκεψη καθώς όλοι είδαν από κοντά τα αμπάρια, τη γέφυρα, τους χώρους διαμονής και το μηχανοστάσιο του πλοίου. Ήταν μια ματιά στην πραγματικότητα ενός εμπορικού πλοίου σε δράση.
Οι μαθητές επωφελήθηκαν από την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα εμπορικό πλοίο, το αναπόσπαστο κομμάτι της εμπορικής ναυτιλία και να συνδυάσουν τη θεωρητική γνώση που αποκτούν κατά την διάρκεια του ICS Annual Professional Maritime Programme με την πρακτική εμπειρία.
Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους υποψηφίους για τις εξετάσεις ICS Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους του ICS, την μόνη επαγγελματική πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη ως σημάδι καταξίωσης για τους επαγγελματίες της ναυτιλίας.
Το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS), διεθνής πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα της ναυτιλίας από το 1911 και το Hellenic Management Centre, επίσημος εκπαιδευτικός φορέας του ICS στην Ελλάδα, έχουν δεσμευτεί για την παροχή συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης στην ναυτιλία, και η ως άνω επίσκεψη το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

IMG_3534_press release