Η MARTECMA στηρίζει έμπρακτα τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ

0

Η MARTECMA (*) ανακοίνωσε φέτος, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πρωτοχρονιάτικου δείπνου της, την υποστήριξή της στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μέσω δωρεάς ύψους 10.000 ευρώ. Η δωρεά έγινε προς τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), στη μνήμη του εκλεκτού και αείμνηστου μέλους της MARTECMA, Σταύρου Δανιόλου, ο οποίος ξεχώριζε όχι μόνο για τη βαθιά του γνώση σε τεχνικά ζητήματα, αλλά και για τη διάθεση του να τη μοιράζεται απλόχερα με συναδέλφους του, αλλά και με νέα στελέχη στον κλάδο.

Το δείπνο, το οποίο έλαβε χώρα στο Golf Privé την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, συγκέντρωσε πλήθος στελεχών της ναυτιλιακής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της MARTECMA αλλά και εκπροσώπων ναυτιλιακών εταιρειών, ιδρυμάτων και φορέων από την ευρύτερη ναυτιλιακή συστάδα.

Ο πρόεδρος της MARTECMA, Πάνος Κουρκουντής, επεσήμανε κατά την ομιλία του τον καίριο ρόλο του οργανισμού, ο οποίος στοχεύει όχι μόνο στην ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών μεταξύ των μελών, αλλά και τη συλλογική αντιμετώπιση των προκλήσεων. Τόνισε, μάλιστα τα οφέλη της καθημερινής επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη και το εύρος των γνώσεων που ανταλλάσσουν.

MARTECMA 262

Η εκδήλωση σημαδεύτηκε με μια συγκινητική στιγμή, όταν η σύζυγος του Σταύρου Δανιόλου, Λίλη Δανιόλου, κλήθηκε να παραδώσει τη δωρεά στον Κοσμήτορα της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, καθ. Κωνσταντίνο Μπελιμπασάκη. Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του εκ μέρους της σχολής, ο καθ. Κωνσταντίνος Μπελιμπασάκης διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για τη συντήρηση των υποδομών της σχολής, όπου πλέον μια πλακέτα με το όνομα του Σταύρου Δανιόλου θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση.

Σχετικά με τη MARTECMA

*Η MARTECMA (Ένωση Τεχνικών Διευθυντών Ελληνικών Ναυτιλιακών Εταιρειών) είναι μια ένωση αποτελούμενη από διευθυντές και στελέχη, με τεχνικό υπόβαθρο, που εργάζονται σε ναυτιλιακές εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα ή/και διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα martecma.com.