ΚΕΣΕΝ: Ξεκινούν οι εγγραφές για τους προαγωγικούς κύκλους

0

Γνωρίζεται ότι οι προεγγραφές– εγγραφές για τους προαγωγικούς κύκλους σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων και Μηχανικών Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν., καθώς και οι εγγραφές για τα Τμήματα Ειδικής Εκπαίδευσης, για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020, θα αρχίσουν την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019.

Επισημαίνεται ότι για τη συμπλήρωση των τμημάτων των προαγωγικών κύκλων σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων και Μηχανικών Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν. τηρείται σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αύξοντα Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης Προεγγραφής ή Εγγραφής. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων (εγγραφής ή προεγγραφής) για κάθε κύκλο σπουδών λήγει δύο (2) εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Αίτηση προεγγραφής μπορούν να αποστέλλουν (με συστημένη επιστολή ή τηλεομοιοτυπία ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεγράφημα) οι υποψήφιοι που βρίσκονται κατά την περίοδο των εγγραφών μακριά από την έδρα του ΚΕΣΕΝ (π.χ. ναυτολογημένοι). Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται, το αργότερο μέχρι και την προηγούμενη ημέρα από την έναρξη των μαθημάτων.

Για τα Τμήματα Ειδικής Εκπαίδευσης δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις προεγγραφής. Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά με την κατάθεση της αίτησης εγγραφής στις Γραμματείες των Σχολών.

Οι σπουδαστές-σπουδάστριες που έχουν εγγραφεί σε κύκλο σπουδών ή ειδικό τμήμα και για οποιονδήποτε λόγω δεν θα προσέλθουν να φοιτήσουν, παρακαλούνται να ενημερώνουν έγκαιρα – πριν την έναρξη των μαθημάτων, τη Γραμματεία της οικείας Σχολής προκειμένου να αποδεσμεύονται οι θέσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα ΚΕΣΕΝ μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα εδώ.