Celestyal: Η συνεργασία-δέσμευση στη ναυτική εκπαίδευση

0

Η Celestyal και η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου/Intercollege ανακοίνωσαν την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης, που αφορά τη μεταξύ τους συνεργασία στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης. Στα πλαίσια της συμφωνίας, η Celestyal θα προσφέρει πλήρεις υποτροφίες σε επίδοξους μαθητευόμενους της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δέσμευση της εταιρείας για εκπαίδευση νέων ταλέντων από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, στα πλοία της.

Η συνεργασία στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων μαθητευόμενων μέσω της εκπαίδευσης στα νέα πλοία της Celestyal (Celestyal Journey και Celestyal Discovery), ενώ χάρη στις υποτροφίες, οι νέοι θα αποκτήσουν μια ανεκτίμητη εμπειρία, προετοιμάζοντάς τους έτσι για μια πετυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, Κρις Θεοφιλίδης, ο οποίος είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτικής Ακαδημίας της Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Ναυτική Ακαδημία της Κύπρου αντανακλά τη σταθερή αφοσίωση της Celestyal στη ναυτική εκπαίδευση. Μέσω των υποτροφιών, παρέχουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης πάνω στα νέα μας πλοία και καλλιεργούμε τα μελλοντικά ταλέντα της Κύπρου, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και του ευρύτερου ναυτιλιακού κλάδου».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την Celestyal και την ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που προσφέρει στην Ακαδημία μας και στα νέα παιδιά που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη θάλασσα», δήλωσε ο κ. Νικόλας Κυθρεώτης, εκτελεστικός Διευθυντής του Intercollege και της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου. «Αυτή η συνεργασία αποτελεί παράδειγμα του κοινού μας οράματος για την πρόοδο της ναυτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο και την καλλιέργεια εξειδικευμένων επαγγελματιών στον κλάδο της ναυτιλίας».