Οι υποψήφιοι πλοίαρχοι στη Λιθουανία

0

H ειδικότητα Πλοιάρχων του 4ου ΕΠΑΛ Πάτρας πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, εκπαιδευτική εκδρομή στην Klaipeda της Λιθουανίας. Σκοπός της εκδρομής ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν, να αναπτύξουν δεξιότητες και να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει, μέσω των τεχνικών επισκέψεων και των πρακτικών ασκήσεων που πραγματοποίησαν, κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Κατά την επίσκεψη τους στη Λιθουανία, οι μαθητές επισκέφθηκαν ναυπηγεία, τον Οργανισμό Λιμένος της Klaipeda, Ναυτικές Σχολές και σχολεία καθώς και ναυτιλιακές εταιρείες. Επίσης επισκέφθηκαν μουσεία και αξιοθέατα, με σκοπό να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Λιθουανίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο πρόγραμμα συμμετείχε η Γκίκα Αικατερίνη, διευθύντρια του σχολείου, ο Αργυρόπουλος Νικόλαος, υπεύθυνος επικοινωνίας- συντονιστής των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Πιρτσάκης Ευθύμιος και η Πολύζου Δέσποινα, καθώς και οι μαθητές Αναστασιάδου Ειρήνη, Δεληγιάννη Σωτηρία, Θωμάς Βασίλειος, Καρέλης Αναστάσιος, Κομπολίτης Δημήτριος-Άγγελος, Κουτρούκης Αναστάσιος, Νικολακοπούλου Κωνσταντίνα, Οχτάρα Βασιλική, Παπαγιαννόπουλος Μιχαήλ, Σέγκας Ιωάννης, Σούζας Δημήτριος, Χρυσοβιτσάνου Κωνσταντίνα-Εφραιμία, Δημοπούλου Ναταλία-Παρασκευή, Γαβριήλ Θεόφιλος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, οι μαθητές αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες και γνώσεις. Ευελπιστούμε ότι παρόμοιες δράσεις θα υλοποιηθούν και στο μέλλον, με την ίδια ζέση, ώστε να επιτευχθούν εξ ίσου υψηλοί στόχοι.