WISTA Ηellas: Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA

0

Ακολουθώντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε από το 2006, η WISTA Hellas, το μεγαλύτερο δίκτυο γυναικών επαγγελματιών της ναυτιλίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School συνεχίζει τον θεσμό “Women in Shipping Scholarship Series”, προσφέροντας σε μία γυναίκα μία πλήρη υποτροφία για το Πρόγραμμα ΜΒΑ Ναυτιλιακών Σπουδών του Alba την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, συνολικού κόστους 19.750 ευρώ, το οποίο καλύπτεται κατά 100% από την υποτροφία, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για γυναίκες που αναζητούν σπουδές με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, να αποκτήσουν ακαδημαϊκά εφόδια υψηλής ζήτησης και έτσι να εισέλθουν δυναμικά στον χώρο της Ναυτιλίας, ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο και, ειδικά για την Ελλάδα, είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας.

Η παρουσία των γυναικών στην Ναυτιλία ενισχύεται τα τελευταία χρόνια, κάτι που αποτελεί στόχο της WISTA Hellas, η οποία ενθαρρύνει την ίση εκπροσώπηση των φύλων σε θέσεις ευθύνης και λήψης αποφάσεων για την ελληνική ναυτιλία και το διεθνές εμπόριο.

Alba Scholarship

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 18.07.2022

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ

Σημειώνεται ότι η τελική επιλογή της υποτρόφου θα γίνει από το Alba βάσει κατάταξης των υποψηφίων και σε συνεργασία με τη WISTA Hellas.

“Το Women in Shipping Scholarship Series έχει εξελιχθεί σε θεσμό τόσο για την ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και για τον κλάδο της Ναυτιλίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες γιατί αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενίσχυση της συμμετοχικότητας στην ισχυρή ναυτιλιακή κοινότητα”, δήλωσε η Έλπη Πετράκη, Πρόεδρος της WISTA Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Alba, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Σπύρο Βουγιούς, Διευθυντή Alba Shipping Programs, στο e-mail: svougious@alba.acg.edu ή να επισκεφθούν τη σελίδα: mbainshippingprogram.