ΥΝΑΝΠ: Φιλανθρωπικός αγώνας για την εκπλήρωση μιας ευχής

0

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος, για φιλανθρωπικό σκοπό, την Κυριακή 21/1/24 και ώρα 19:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, Πειραιώς 160, στην Αθήνα.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες και ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, έχουν και φέτος να διαγράψουν σπουδαία πορεία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρου Βλάχου. Μαζί τους στον φιλανθρωπικό Αγώνα θα αγωνιστούν οι Ολυμπιονίκες πολίστες του Λιμενικού Σώματος που έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στον υγρό στίβο και συγκεκριμένα οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος, Ψύχος Γεώργιος, Μάζης Δημήτριος και οι Υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Δάνδολος Κωνσταντίνος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Χατζής Θέμης, Ρέππας Γεώργιος, Βλοντάκης Αντώνιος, Αφρουδάκης Γεώργιος και Καλακόνας Θεόδωρος.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Έχοντας γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, καθημερινά καταβάλλει προσπάθεια να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξή της – κυριολεκτικά και μεταφορικά – και κατά συνέπεια, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της. Ήδη, έχει καταφέρει να στηρίζει τον κορμό της σε μια περπατούρα και έχει αναπτύξει προφορικό λόγο! Είναι ένα δυνατό κορίτσι και εύχεται να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο όπως αυτό της αγαπημένης της ηρωίδας, της ποντικίνας Μάντυ από την σειρά Peppa Pig, ώστε να αυξηθεί η αυτονομία της!

Με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε να συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής της, ενώ εάν τα έσοδα ξεπεράσουν το απαραίτητο ποσό (4.680€), θα συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής ενός ακόμη 3χρονου ήρωα, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια!

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον Αγώνα είτε απλά να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, χωρίς την φυσική του παρουσία στον Αγώνα, μπορεί στον κάτωθι σύνδεσμο να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Make-A-Wish_Water-Polo-National-Team

Τέλος, σημειώνεται πως η μεγαλύτερη δωρεά που θα κατατεθεί «κερδίζει» μία συλλεκτική μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και τον προπονητή τους Θεόδωρο Βλάχο, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε πολύ.