Υποτροφίες από την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

0

Η EENMA προκηρύσσει το 5ο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 16 Σεπτεμβρίου 2019, το οποίο περιλαμβάνει:

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Σπύρου Αλεξανδράτου»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεώργιου Σπ. Αλεξανδράτου.

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Δημητρίου Πλούσιου»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 5.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Πλούσιου, Μέλους της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η υποτροφία είναι χορηγία της οικογένειας Πλούσιου

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Bureau Veritas»
To Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

Υποτροφία «RINA»
O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

Υποτροφία BCA – «MSc in Shipping»
Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» ή “LLM Maritime Law”

Υποτροφία New York College – «MSc Marine Engineering Management»
H EENMA σε συνεργασία με το New York College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «MSc Marine Engineering Management».

Υποτροφία Metropolitan College – «MSc International Maritime Business»
H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSC International Maritime Business»

Όροι και προϋποθέσεις υποβολής αίτησης υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΕΕΝΜΑ εδώ.