Πιστοποίηση RINA για το λογισμικό διαχείρισης πληρωμάτων της Seafair

0

Η start-up εταιρεία Seafair έλαβε τον Οκτώβριο, πιστοποίηση από τον νηογνώμονα RINA για το λογισμικό διαχείρισης πληρωμάτων, αποδεικνύοντας την δέσμευσή της για ναυτιλιακή αριστεία.

Η ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, συνδέοντας με μεγάλη ακρίβεια πλοία, κεντρικά γραφεία, πράκτορες επάνδρωσης και ναυτικούς σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν το πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών του πληρώματος.

Η συμμόρφωση του λογισμικού διαχείρισης πληρωμάτων με τους παγκόσμιους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ILO MLC, IMO STCW και IACS, δείχνει ότι όχι μόνο πληροί αλλά και υπερβαίνει τα πρότυπα του κλάδου. Αυτό το ορόσημο επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και την αριστεία, προσφέροντας στις ναυτιλιακές εταιρείες κορυφαίες λύσεις διαχείρισης πληρωμάτων.

Με το πιστοποιημένο λογισμικό, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να ανταλλάσσουν δεδομένα απρόσκοπτα και σε πραγματικό χρόνο, έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι ψηφιακές τους αλληλεπιδράσεις προστατεύονται από απειλές στον κυβερνοχώρο. H τεχνολογική αυτή υπεροχή διασφαλίζει ότι οι θαλάσσιες επιχειρήσεις προχωρούν με ακρίβεια και ασφάλεια, ανεξάρτητα από την τοποθεσία των σκαφών ή του προσωπικού στον παγκόσμιο χάρτη.

Η ενοποίηση δεδομένων εντός των συστημάτων, επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες ακριβώς όταν χρειάζονται. Για παράδειγμα, εάν αλλάξει ο χρόνος άφιξης ενός πλοίου, η ενσωματωμένη ροή εργασιών στα συστήματα, ενημερώνει αυτόματα τις αλλαγές πληρώματος, τις συμβάσεις και τα εισιτήρια αναλόγως. Επιπλέον, η πλατφόρμα, παρέχει δεδομένα από διάφορες πηγές του κλάδου, ώστε να παρέχει σε πραγματικό χρόνο στις ναυτιλιακές εταιρείες πληροφορίες που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων, όπως τη διαθεσιμότητα ναυτικών για συγκεκριμένο βαθμό και τύπο σκάφους ή την τάση των μισθών των ναυτικών μιας συγκεκριμένης εθνικότητας. Επίσης, η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα παραμένουν ενημερωμένα, διευκολύνοντας τις ναυτιλιακές εταιρείες να είναι πλήρως έτοιμες για επιθεώρηση και έλεγχο ανά πάσα στιγμή, εξαλείφοντας την ανάγκη για προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής.