SQLearn-Moore Greece: Συνεργασία για online εκπαιδευτικά προγράμματα

0

Η SQLearn και η Moore Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το εξ αποστάσεως σεμινάριο “Βασικές Aρχές Nαυτιλιακής Λογιστικής”.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης της SQLearn, με εισηγητή τον κο. Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου (ΟΕΛ), Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή και partner στην “Ορκωτοί Ελεγκτές Moore Stephens AE”, από το 2002 διαθέτοντας 36 χρόνια ελεγκτικής και λογιστικής εμπειρίας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Βοηθούς Λογιστών Λογιστηρίων Ναυτιλιακών επιχειρήσεων και σε φοιτητές και απόφοιτους Οικονομικών Σχολών που επιζητούν καριέρα στην Οικονομική διεύθυνση ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ακριβής διασύνδεση των βασικών λογιστικών εννοιών με το πραγματικό Ναυτιλιακό περιβάλλον, με βασικό σκοπό την καλύτερη δυνατή κατανόηση της Ναυτιλιακής Λογιστικής καθώς και τον τρόπο που αυτή λειτουργεί και συνδέεται με τη δομή ενός Ναυτιλιακού Ομίλου.

Ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου είναι η Τρίτη 11.05.2021 με διάρκεια 14 ωρών που θα λάβουν χώρα εντός 2 εβδομάδων και θα καλυφθούν οι παρακάτω βασικές ενότητες:

Εισαγωγή:

• Δομή και Οργάνωση ενός Ναυτιλιακού Ομίλου

• Ναυτιλιακή Ορολογία και Συντομογραφίες

Κυρίως θέμα:

• Ναυτιλιακή Λογιστική

• Δομή των λογιστικών λογαριασμών Ναυτιλιακής εταιρείας

• Γενική περιγραφή των λογιστικών λογαριασμών Ναυτιλιακής εταιρείας

• Σύντομη ανάλυση των πιο χαρακτηριστικών «Ναυτιλιακών» λογαριασμών

• Παρουσίαση πρακτικών παραδειγμάτων χειρισμού ορισμένων «τυπικών ναυτιλιακών» λογαριασμών

Η παράδοση των μαθημάτων θα γίνει στην ελληνική γλώσσα και με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, καθώς και την επιτυχία στην online αξιολόγηση, θα δοθεί ως πιστοποίηση Βεβαίωση Παρακολούθησης από τη Moore Greece.