Νέο εγχειρίδιο από τον Σύνδεσμο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων

0

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων για συνεχή επιμόρφωση της γενιάς που στελεχώνει τα ναυτιλιακά γραφεία, δύο από τους πρωτεργάτες και στυλοβάτες της εκπαιδευτικής  αυτής προσπάθειας, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου και της Επιτροπής Επιμόρφωσης Νίκος Πενθερουδάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Σπουδών Θωμάς Παγώνης, εξέδωσαν στην Αγγλική γλώσσα, ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο με τον τίτλο «Chartering Manual by Practitioners / 2019».

Η μελέτη αυτή αποτελεί φυσική συνέχεια του εργασίας που είχε συγγράψει ο δεύτερος, με τίτλο «The Chartering Practice Manual”. Η νέα πλήρως ενημερωμένη με τις τελευταίες νομολογίες και πρόσφατες εξελίξεις της ναυτιλίας έκδοση, είναι αποτέλεσμα πολυετούς συνεργασίας και επιμελούς έρευνας των δύο συγγραφέων. Αντικατοπτρίζει δε την εμπειρία των δύο καταξιωμένων στον κλάδο επαγγελματιών, η οποία αν αθροιστεί πλησιάζει τα τρία τέταρτα του αιώνα. Να σημειωθεί ότι το βιβλίο αυτό θα χρησιμοποιηθεί  ως εγχειρίδιο αναφοράς για τα σεμινάριά του Συνδέσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε εδώ

Οι συγγραφείς έχουν εξασφαλίσει από τον εκδότη ειδική τιμή για τα μέλη του H.S.A., καθώς και για τους φοιτητές. Για περισσότερες πληροφορίες και για εκπτωτικά κουπόνια παρακαλώ απευθυνθείτε στη Γραμματεία του H.S.A..