Υποτροφίες από την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

0

Πέντε υποτροφίες μεταπτυχιακών και εξειδικευμένων σπουδών προκηρύσσει η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων για τέταρτη συνεχή χρονιά, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Σκοπός του προγράμματος των υποτροφιών είναι η ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων φοιτητών, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα ναυτιλιακά ή να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένα θέματα.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, το ετήσιο «Πρόγραμμα Υποτροφιών Ναυτιλιακών Σπουδών» περιλαμβάνει:

1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεώργιου Σπ. Αλεξανδράτου.

2. Υποτροφία RINA
O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

3. Υποτροφία BCA
Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» ή «LLM Maritime Law»

4. Υποτροφία New York College
H EENMA σε συνεργασία με το New York College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «MSc Marine Engineering Management».

5. Υποτροφία Metropolitan College
Η ΕΕΝΜΑ, σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc International Maritime Business».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη των υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν έως την 5η Οκτωβρίου 2018, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της ΕEΝΜΑ ή στο τηλ. 2104526236.