Παν. Δυτ. Αττικής: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Ναυτιλιακή Χρηματοοικονομική

0

Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ανακοινώνει την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας, από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) “Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας”.

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών στα αντικείμενα της Χρηματοοικονομικής και Ναυτιλιακής Οικονομίας με ιδιαίτερη έμφαση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διαχείριση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων.

Στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, έπειτα από επιλογή, πτυχιούχοι ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., που προέρχονται κατά προτίμηση από Τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Διοικητικών, Οικονομικών, Κοινωνικών, Τεχνολογικών, και άλλων συναφών Επιστημών.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν καθηγητές πανεπιστημίων, ειδικευμένοι στα γνωστικά αντικείμενα της Λογιστικής, της Χρηματοοικονομικής και των Ναυτιλιακών Σπουδών. Παράλληλα, θα προσκαλούνται καταξιωμένα στελέχη της αγοράς με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στα πεδία του προγράμματος σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα βρουν πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα εδώ και εδώ.