ΟΠΑ: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το μεταπτυχιακό στη Διεθνή Ναυτιλία

0

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση (MSc in International Shipping, Finance and Management), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση, το οποίο κατατάσσεται 5ο στην παγκόσμια κατάταξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων Eduniversal για το 2018, στοχεύει στην εκπαίδευση φοιτητών που σκοπεύουν να εργαστούν στον τομέα της ναυτιλίας, της χρηματοοικονομικής και της διοίκησης. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των απαιτούμενων γνώσεων και δεξιοτήτων στους πιο πάνω τομείς μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και η άμεση απορρόφηση των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης έχει διάρκεια 12 μήνες και απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους τμημάτων οικονομικών, διοίκησης, χρηματοοικονομικών και θετικών επιστημών. Το τμήμα μερικής φοίτησης έχει διάρκεια 24 μήνες, ενώ απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων με εργασιακή εμπειρία που επιδιώκουν την απόκτηση γνώσεων στους παραπάνω τομείς, με στόχο την ανέλιξή τους στα υψηλότερα επίπεδα του επαγγέλματός τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι αιτήσεις για το ΠΜΣ υποβάλλονται ηλεκτρονικά, εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση, εδώ.