Το ICS βράβευσε όσους ξεχώρισαν στις εξετάσεις του

0

Το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) διοργάνωσε και φέτος στις 20 Οκτωβρίου, την τελετή απονομής βραβείων για την επιβράβευση των μαθητών στις εξετάσεις που διεξήγαγε. Η τελετή έλαβε χώρα στο Trinity House του Λονδίνου, παρουσία των Bruce Ogilvy, FICS, τέως πρόεδρος του Ινστιτούτου, Μιχάλης Ταλιώτης, FICS, International Chairman του ICS και Karl Franz, FICS, υψηλόβαθμο στέλεχος του Ινστιτούτου.

ICS 2

Κ. Λάμπρου λαμβάνει το βραβείο του από τον κ. Μ. Ταλιώτη, ICS International Chairman και Mr K. Franz, Chairman του ICS Membership Committee.

Μεταξύ των υποψηφίων ήταν και δύο μαθητές του ICS-Greek Branch, οι οποίοι βραβεύθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις εξετάσεις του ICS.

Η Ελένη Μαυρέα έλαβε το βραβείο «Βaltic Exchange Awards» για τους υψηλούς βαθμούς που σημείωσε παγκοσμίως, στις εξετάσεις των μαθημάτων του Ναυτικού Δικαίου και των Ναυλώσεων Πλοίων Μεταφοράς Ξηρού Φορτίου.

Ο Δημήτρης Λάμπρου έλαβε το βραβείο «Peter Talbot Willcox Memorial Award», καθώς σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις εξετάσεις των Αγοραπωλησιών Πλοίων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν με συναδέλφους τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους του ICS.

Φώτο: Institute of Chartered Shipbrokers (ICS)