Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νέους φοιτητές

0

ΑΝΕΚ Lines

Η ΑΝΕΚ Lines συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους στηρίζει έμπρακτα, για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.
Έτσι, σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει τους νέους φοιτητές έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα, προσφέροντας οικονομικότερες τιμές:

i) Στα δρομολόγια Χανίων – Ηρακλείου
– Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών
– Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες.

ii) Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»
– Έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.

iii) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES, στους Φοιτητές-Σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανοικτού Πανεπιστημίου, ΑΕΝ και ΚΕΣΕΝ και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει:
– 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
– 20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.
Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2017, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Blue Star Ferries ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017».

Hellenic Seaways

Για μία ακόμη χρονιά η Hellenic Seaways στέκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας προσφέροντας 50% έκπτωση στα εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών και των μελών της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν.
Η προσφορά ισχύει έως και 31 Οκτωβρίου 2017 και αφορά όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας, από και προς τον εκάστοτε προορισμό των νέων σπουδαστών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς και να κάνουν την κράτησή τους με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Minoan Lines

Οι Μινωικές Γραμμές εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους στους πρωτοετείς φοιτητές προσφέροντας -για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών που τους συνοδεύουν στις εγγραφές τους στις σχολές- τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές στη γραμμή Ηράκλειο– Πειραιάς– Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα:
– 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX)
– 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)

Φωτο: ΑΠΕ- ΜΠΕ