ICS & ALBA διοργανώνουν Θερινό Σχολείο για τη Ναυτιλία

0

Το Hellenic Management Centre / Institute of Chartered Shipbrokers (HMC/ICS) σε συνεργασία με το ΑLBA Graduate Business School διοργανώνουν το 3ο Summer Course για τη ναυτιλία στην Ελλάδα, μια χώρα με μακρά ναυτική παράδοση, από τις 10 – 13 Ιουλίου 2023.

Στόχος του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες βασικές έννοιες της ναυτιλίας (Shipmanagement, chartering, S&P, shipping finance, κοκ), να γνωρίσουν τη σημασία της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας και να έρθουν σε επαφή με το διεθνές ναυτιλιακό περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες που απασχολούν τη βιομηχανία, καθώς και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, μέσω μιας προσέγγισης που επικεντρώνεται στην πρακτική γνώση, ενώ οι εισηγητές είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί και ερευνητές.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του HMC/ICS Greek Branch στον Πειραιά και του ΑLBA Graduate Business School στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, σε πλοία, καθώς και σε λιμένες.

Περισσότερες πληροφορίες για το summer course μπορείτε να βρείτε εδώ ή στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: info@helmc.com
τηλ.: +302104125945