Σεμινάριο ναυτικού δικαίου στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά

0

Η Watson, Farley & Williams, το Hellenic Management Centre και το Queen Mary University of London συνδιοργάνωσαν σεμινάριο για τις πρόσφατες εξελίξεις στις υποθέσεις ναυτικού δικαίου την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τον κλάδο της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Ο κ. Άρης Μοσχόπουλος, συνεργάτης της Watson Farley & Williams, και η κ. Ιωάννα Γαβριηλόγλου, Senior Associate της Watson, Farley & Williams, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους επί του θέματος και συμμετείχαν σε μια διαδραστική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την καθηγήτρια Miriam Goldby και τον Δρ. Filip Saravonic, καταξιωμένους ακαδημαϊκούς από το Queen Mary University of London.

 

Την εκδήλωση φιλοξένησε η Watson, Farley & Williams, με μεγάλη συμμετοχή από επαγγελματίες του χώρου, που κάλυπταν όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Μετά το σεμινάριο ακολούθησε δεξίωση, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να δικτυωθούν σε μια ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Η κοινή αυτή προσπάθεια αποτέλεσε μια πολύτιμη πλατφόρμα για τους συμμετέχοντες, προκειμένου να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, να δικτυωθούν και να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στους τομείς που ειδικεύονται.

Εμπνευσμένοι από την πρωτοβουλία της Watson Farley & Williams, του Hellenic Management Center και του Queen Mary University of London, οι ηγέτες του κλάδου μπορούν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη δημιουργία στενών δεσμών με εκπαιδευτικούς φορείς, προωθώντας τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών μέσω ανοιχτών συζητήσεων και συναντήσεων.