Esben Poulsson: Ένα νέο βιβλίο για όσα αφορούν τη σύγχρονη καθημερινότητα στη ναυτιλία

0

Οι σημαντικότερες εξελίξεις που απασχολούν τη ναυτιλιακή βιομηχανία από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι και σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου βιβλίου του κ. Esben Poulsson, Chairman της ENESEL Pte. Ltd. και πρώην προέδρου του ICS, με τίτλο “Maritime Matters”.

Στις σελίδες του βιβλίου γίνεται αναφορά, τόσο στην πανδημία COVID-19, όσο και στη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, γεγονότα τα οποία έχουν επηρεάσει αδιαμφισβήτητα την παγκόσμια ναυτιλία.

Μέσα στο βιβλίο ο κ. Poulsson θίγει μια σειρά ακόμη ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για την μείωση των εκπομπών των πλοίων, αλλά και την εικόνα της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην ευρύτερη κοινωνία.

Με την πολυετή εργασιακή του εμπειρία, o κ. Poulsson πραγματοποιηθεί εύστοχα σχόλια και μοιράζεται με τους αναγνώστες σκέψεις με στόχο την καταγραφή του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Όπως ο ίδιος σημειώνει “η ναυτιλιακή βιομηχανία έχει σημειώσει εξαιρετική πορεία και αυτό χρειάζεται να αναγνωριστεί”.

Σημειώνεται πως όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού Mission to Seafarers.

Για να αγοράσετε το βιβλίο πατήστε εδώ.

OZI9NV1 copy

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Esben Poulsson, είναι επικεφαλής της ENESEL Pte. Ltd., ενώ διαθέτει εμπειρία στη ναυτιλιακή βιομηχανία για περισσότερο από μισό αιώνα.  Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε ναυτιλιακές εταιρείες, αλλά και ηγετικούς ρόλους σε οργανισμούς, όπως το ICS.

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο που εκδίδεται από τον κ. Esben Poulsson, καθότι έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα ακόμη βιβλίο, με θέμα “Life in Shipping”.

Σχετικά με τον οργανισμό Mission to Seafarers

Η πειρατεία, οι κίνδυνοι που υπάρχουν στη θάλασσα, ο αποχωρισμός από τις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα είναι μερικές μόνο από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ναυτικοί. Ο οργανισμός Mission to Seafarers λειτουργεί σε 200 λιμάνια, σε πάνω από 50 χώρες και παρέχει έμπρακτη φροντίδα και υποστήριξη σε περίπου 1.5 εκατομμύρια ναυτικούς ανεξαρτήτως εθνικότητας ή θρησκείας.