Isalos.net & Ταμείο Ευπραγίας Οινουσσών: Εκδήλωση στο Λονδίνο για το Αρχιπέλαγος της ναυτοσύνης

0

Η ενεργή ναυτιλιακή κοινότητα των Οινουσσών και η διαρκή επίδρασή της στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, θα βρεθούν στο επίκεντρο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Isalos.net και το Ταμείο Ευπραγίας Οινουσσών (TEO), την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00- 20:30 (GMT), στο The Hellenic Center στο Λονδίνο. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι τα Ναυτικά Χρονικά.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί τόσο στη ναυτική παράδοση των Οινουσσών, όσο και στις δράσεις αγαθοεργίας και προσφοράς των πολυάριθμων ουσσιώτικων ναυτιλιακών οίκων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί επίσης ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ παραγωγής της Isalos.net, που αναδεικνύει το πώς ένα μικροσκοπικό ακριτικό νησί κατάφερε να αναδειχθεί ως ηγετική δύναμη στην παγκόσμια ναυτιλία.

Η εκδήλωση στοχεύει επίσης να αναδείξει τη σημασία των επιτευγμάτων των ναυτιλιακών οίκων των Οινουσσών, μέσα από τη συλλογική δράση, τις κοινές επιχειρηματικές πρακτικές και το εξωστρεφές πνεύμα των Οινουσιωτών εφοπλιστών, μέσα από τις σελίδες των Ναυτικών Χρονικών.

Αμέσως μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση, προσφορά του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως εγγραφή εδώ.

Σημειώνεται πως οι δράσεις της Isalos.net πραγματοποιούνται με την αρωγή των εταιρειών:

2022.11 - Isalos Sponsors (Κάθετη)