HELMEPA: Νέο Workshop για την Ασφάλεια στη Θάλασσα

0

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, η αδελφή Ένωση CYMEPA στην Κύπρο και η LAMDA Flisvos Marina S.A. συνδιοργανώνουν διαδικτυακό workshop (live streaming μέσω της πλατφόρμας Zoom) για την «Ασφάλεια στη Θάλασσα για σκάφη αναψυχής και mega-yachts».

Το διαδικτυακό workshop θα διεξαγχθεί την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και ώρες 10.00 – 13.15. Το workshop εντάσσεται στις δράσεις του 3ετούς προγράμματος “Ενισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο”, που υλοποιεί η HELMEPA σε συνεργασία με τα εταιρικά Μέλη Hellenic Lloyd’s και DYNAMARINe στην Ελλάδα καθώς και τη CYMEPA στην Κύπρο, με την ευγενική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς οργανισμού Lloyd’s Register Foundation.

Το workshop μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν αξιωματικοί και πληρώματα θαλαμηγών, επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες σκαφών αναψυχής αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και όσοι παρακολουθήσουν θα λάβουν ηλεκτρονικά Βεβαίωση Συμμετοχής από το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο της HELMEPA για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση.

Το πρόγραμμα του διαδικτυακού workshop είναι διαθέσιμο εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, αρκεί να στείλετε το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητά σας, καθώς και ένα προσωπικό e-mail επικοινωνίας στο email training@helmepa.gr.