ICS: Open Day γνωριμίας με το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών στη Ναυτιλία

0

Το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS), διοργανώνει Open Day για το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, ICS Professional Maritime Programme, την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11:00 έως τις 19:00.

Ανακαλύψτε το Επαγγελματικό Ναυτιλιακό Πρόγραμμα ICS, διαμορφωμένο για να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με προηγμένες γνώσεις εμπορικής ναυτιλίας. Η επιτυχής ολοκλήρωση οδηγεί στην περίοπτη ιδιότητα του Μέλους του ICS, τη μοναδική παγκοσμίως αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στον τομέα της ναυτιλίας.

Γιατί να Παρευρεθείτε; Θα αποκτήσετε μια σαφή εικόνα του προγράμματος και θα κατανοήσετε πώς συνδέεται με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα επικοινωνήσετε με ειδικούς ναυτιλιακής εκπαίδευσης της ομάδας μας, οι οποίοι θα σας παρέχουν προσωποποιημένες συμβουλές σχετικά με τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Πώς να Συμμετάσχετε: Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε το ραντεβού σας. Συνιστάται η πρώιμη εγγραφή, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Συναντήστε την ομάδα του HMC/ICS Greek Branch είτε δια ζώσης στα γραφεία του στον Πειραιά (Πλάτωνος 1, 18535), είτε εξ αποστάσεως μέσω βίντεο κλήσης.

Για περαιτέρω ερωτήσεις ή πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο +30 2104125945 ή μέσω email στο info@helmc.com.

OPEN DAY image