ICS Greek Branch: Οι τελευταίες εξελίξεις στην ανακύκλωση των πλοίων

0

Το ICS Greek Branch και το Baltic Exchange, διοργάνωσαν για τα μέλη τους το καθιερωμένο Masterclass Seminar και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.

Το 3ο κατά σειρά Masterclass Seminar, που πραγματοποιείται από το ICS και το Baltic Exchange σε 4 χώρες του κόσμου, είχε ως θέμα “The Evolution of Ship Recycling”.

Κύριος ομιλητής του Masterclass Seminar ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Γαλάνης, Director της Dido Shipping Co. SA και Chairman της International Ship Recycling Association, ο οποίος εστιάστηκε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην ανακύκλωση των πλοίων και ιδιαίτερα στις εξελίξεις στη σύμβαση του Χονγκ Κονγκ.

GN_R6611

Στην κοπή της βασιλόπιτας που ακολούθησε, και την οποία έκοψαν η κα Ναταλία Μαργιώλη και ο καπτ. Κώστας Κανελλόπουλος, Managing Director της Nereus Shipping S.A. συμμετείχαν μέλη, σπουδαστές και φίλοι του ICS Greek Branch, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη ναυτιλιακή κοινότητα.