Σεμινάριο σύγχρονης Ναυτικής Μετεωρολογίας

0

Την Πέμπτη και Παρασκευή 13 και 14 Δεκεμβρίου 2018, θα διεξαχθεί το διήμερο σεμινάριο Σύγχρονης Ναυτικής Μετεωρολογίας, το οποίο συνδέει τον παραδοσιακό τρόπο καιρικής ενημέρωσης στο πλοίο (facsimile) με όλες τις σύγχρονες εφαρμογές που βασίζονται στα ψηφιακά δεδομένα καιρού (grib files). Το σεμινάριο αποτελεί μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη προσέγγιση στο τόσο ευαίσθητο για την ασφάλεια ενός πλοίου τομέα της ναυτικής μετεωρολογίας, γεφυρώνοντας με ένα μοναδικό τρόπο την παλαιά αλλά πάντα χρήσιμη γνώση με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του καιρού στο καράβι.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο Δρ. Νίκος Μαζαράκης, καθηγητής Ναυτικής Μετεωρολογίας, επισκέπτης καθηγητής του Uninettuno University Institute for International Maritime Studies και διευθυντής του ελληνικού γραφείου της StormGeo.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150€ ενώ για σπουδαστές ΑΕΝ γίνεται έκπτωση 20% και η τιμή ανέρχεται στα 120€. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται το υλικό παρακολούθησης με τις έντυπες σημειώσεις, coffee breaks, πρόχειρο γεύμα και η βεβαίωση συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τη μία μόνο ημέρα ανέρχεται στα 100€.

Για εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο Σύγχρονης Ναυτικής Μετεωρολογίας θα βρείτε εδώ.

Φωτο: Instagram/ Peter Beng