Η Aegean Airlines στηρίζει πρωτοετείς φοιτητές στις μετακινήσεις τους

0

Η Aegean Airlines για 5η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλάι των πρωτοετών φοιτητών, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια το χρόνο, μέχρι το τέλος των σπουδών τους.

Στo πλαίσιo του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013 – 2014, 250 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων θα έχουν τη δυνατότητα και εφέτος να επωφεληθούν του προγράμματος.

Συγκεκρινένα, η πρωτοβουλία αφορά σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: (Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελόριζο) και σε 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η επιλογή βασίζεται στην επιτυχημένη εισαγωγή σε ελληνικό πανεπιστήμιο αλλά και σε κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, για τους πρωτοετείς φοιτητές κατοίκους άγονων περιοχών δεν υπάρχει κριτήριο βαθμού, ενώ για τους πρωτοετής φοιτητές κατοίκων σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εισαγωγή τους με σύνολο μορίων άνω των 16.000.

Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2017 και η ανακοίνωση των ονομάτων των δικαιούχων θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά