Πράσινη ναυτιλία και ο ρόλος του ναυτικού (βίντεο)

0

Στο πλαίσιο της ημερίδας «Επιλέγω Ναυτιλία» στον Πειραιά, οι εισηγητές στο πάνελ με θέμα «Πράσινη ναυτιλία: η προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και ο ρόλος του ναυτικού» συζητούν για τη νέα πραγματικότητα που δημιουργούν στη ναυτιλία οι νέοι περιβαλλοντικοί κανονισμοί, επισημαίνουν το ρόλο του ναυτικού στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και απαντούν στις ερωτήσεις των σπουδαστών ΑΕΝ.

Η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά.

Εισηγητές στο πάνελ ήταν ο αντιπλοίαρχος Λ.Σ, Δουμάνης Αντώνιος, Δ/νση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του ΥΝΑΝΠ, ο καπτ. Νίκος Θεοδόσης, ταμίας της ΠΕΠΕΝ, ο καπτ. Απόστολος Σκεμπές, Training Manager στην Arcadia Shipmanagement Co Ltd., ο Διονύσης Πέππας, HSQE Manager στην Pantheon Tankers Management Ltd. και ο Γιώργος Τεριακίδης, Regional Business Development Manager στο DNV GL.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Ηλίας Μπίσιας, Διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών.

Η επόμενη ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, στη Χίο. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στη Χίο μπορείτε να βρείτε εδώ.