Το ICS Greek Branch γιορτάζει την έναρξη του νέου έτους

0

Το Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου την κοπή της Βασιλόπιτας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά. Τα Μέλη και φίλοι του ICS γιόρτασαν την έναρξη του νέου έτους και αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά!

Πριν από την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα “Vessel’s Underperformance: The Divinegate Case and BIMCO’s CII Clause,”  που παρουσίασε ο προσκεκλημένος ομιλητής του ICS, κ. Κωνσταντίνος Μπιτούνης, FICS, Senior Associate, HolmanFenwick Willan International LLP.

Μετά το σεμινάριο, περισσότερα από 90 μέλη, εισηγητές και φίλοι του ICS είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του cocktail reception.

Πέντε τυχερά Μέλη ήταν οι νικητές των δώρων: Ο Κώστας Κανελλόπουλος κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις στο NÓS Hotel and Villas στη Σίφνο, σε Sea View Suite with Private Plunge Pool. Ο Τάσος Πρόσιος κέρδισε 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια Business Class με την Blue Star, προσφορά της Every Way Travel. Ο Δημοσθένης Γκίζας κέρδισε 1 σεμινάριο με το HMC/ICS Greek Branch. Η Νάνσυ Γάκη και ο Ιάκωβος Φώσκολος έλαβαν από ένα δωρεάν δείπνο για δύο άτομα στο Piraeus Marine Club. Το ICS ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρείες που προσέφεραν τα φετινά δώρα καθώς και τον Πρόεδρο του Piraeus Marine Club, Γιώργο Αλεξανδράτο και το προσωπικό για τη φιλοξενία.