Γιορτές εν πλω: Ευχές από το M/T Strymon της S. Livanos (Βίντεο)

0

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν να στείλουν -αποκλειστικά στην Isalos.net- τις ευχές τους για τις γιορτινές ημέρες ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του δεξαμενοπλοίου M/T Strymon, που βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Sun Enterprises/S. Livanos Hellas S.A.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται εντυπωσιακά πλάνα από τον πλου, τη γέφυρα και τους χώρους του νεότευκτου δεξαμενόπλοιου, καθώς και οι ευχές του πλοιάρχου, καπτ. Κωνσταντίνου Κουτσουλή, του ανθυποπλοιάρχου Manuel Jacinto, της ανθυποπλοιάρχου Χριστίνας Χριστοπούλου, του δοκίμου πλοιάρχου και δημιουργού του βίντεο, Σπύρου Κατζάνου, καθώς και μελών του πληρώματος.

Σημειώνεται πως το υπερσύγχρονο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο, τύπου Aframax, ναυπηγήθηκε το 2022 στα ναυπηγεία Daehan της Ν. Νορέας, διαθέτει μήκος 250 μ., πλάτος 44 μ. και βύθισμα 21,2 μ. Αυτή τη στιγμή το δεξαμενόπλοιο πλέει στον Βόρειο Ατλαντικό με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Η ομάδα της Isalos.net και των Ναυτικών Χρονικών εύχονται χρόνια πολλά και καλές θάλασσες στον πλοίαρχο και στο πλήρωμα του M/T Strymon, καθώς και σε όλους τους ναυτικούς που ταξιδεύουν τις γιορτινές ημέρες στις θάλασσες του κόσμου.