Lessons Learnt: Διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα (βίντεο)

0

Ένα νέο εκπαιδευτικό βίντεο δημοσιεύθηκε στη ψηφιακή βιβλιοθήκη Lessons Learnt του UK Club Loss με θέμα τη διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια πετρέλευσης, στην οποία αγνοήθηκε εντελώς το Σύστημα Ασφαλούς Διαχείρισης (SMS) της εταιρείας. Σκοπός του συγκεκριμένου βίντεο είναι να παρέχει λύσεις αλλά και βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση αντίστοιχων περιστατικών.

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Lessons Learnt του UK Club Loss περιλαμβάνει πραγματικές μελέτες περίπτωσης και χρήσιμα συμπεράσματα από δυστυχή περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν και αφορούν την εμπορική ναυτιλία.

Οι μελέτες περίπτωσης είναι εύκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό, είναι εύκολα κατανοητές, ενώ περιλαμβάνουν περιγραφή του περιστατικού, ανάλυση και συμπεράσματα. Αξίζει να αναφερθεί πως οι συγκεκριμένες μελέτες προέρχονται από πραγματικά περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σε πλοία- μέλη του Club.

Η πρωτοβουλία Lessons Learnt πρόσφατα αναπτύχθηκε ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει σύντομα και στοχευμένα εκπαιδευτικά βίντεο που συνοδεύουν τα reports της ενότητας.

Lessons Learnt: Bunker Spill from TMTV on Vimeo.