Posidonia Masterclass in Shipping: Έκπτωση 40% με αφορμή τη Black Friday

0

Οι Εκθέσεις Ποσειδώνια, διοργανωτές της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια, με αφορμή τη Black Friday, προσφέρουν έκπτωση 40%, με τον κωδικό “BF40” στις διαλέξεις της πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης Posidonia Masterclass in Shipping. Ο εκπτωτικός κωδικός έχει ισχύ από 22 έως 24 Νοεμβρίου 2023.

Το Posidonia Masterclass in Shipping είναι μια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που παρέχει σειρά διαλέξεων από διακεκριμένους πλοιοκτήτες, διαχειριστές και στελέχη της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου.

Η πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη των Ναυτικών Χρονικών, απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές και ενδιαφερόμενους που ξεκινούν μια καριέρα στη ναυτιλία και επιθυμούν να κατανοήσουν μια από τις δυναμικότερες και απαιτητικότερες βιομηχανίες της παγκόσμιας οικονομίας. Είναι το ιδανικό εργαλείο για εταιρείες που προσλαμβάνουν στελέχη από άλλους κλάδους και επιθυμούν να τους παρέχουν εκπαίδευση που θα επιτρέψει ταχύτερη κατανόηση της βιομηχανίας.

Το Posidonia Masterclass in Shipping προσφέρει μια πρακτική ανάλυση της ναυτιλιακής βιομηχανίας, με εισηγητές και εισηγήτριες κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου, που μοιράζονται τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε πληθώρα θεμάτων: από τους μηχανισμούς και τις βασικές αρχές που διέπουν τις ναυτιλιακές αγορές, τη δομή και οργάνωση του κλάδου και των επιχειρήσεων που τον απαρτίζουν, μέχρι και τις σημαντικότερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η κοινότητα στο εγγύς μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.PosidoniaMasterclass.com