ΠΑ.ΠΕΙ. & Isalos.net: Συνέδριο με θέμα τη Γαλάζια Οικονομία

0

Το Εργαστήριο Ποσοτικής Ανάλυσης στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνεργασία με την Isalos.net διοργανώνουν συνέδριο στον Πειραιά, με θέμα «Blue Economy: Challenges and Opportunities for the transition to a new blue economy era».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα την Τρίτη, 2 Μαΐου 2023, και ώρα 18:00-21:00, στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Αικατερίνης Λασκαρίδη» (2ας Μεραρχίας & Ακτής Μουτσοπούλου, 185 35 Πειραιάς).

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, φορείς της γαλάζιας οικονομίας που εκπροσωπούν τη δημόσια διοίκηση, την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, τη βιομηχανία, τη ναυτιλία και την Κοινωνία των Πολιτών, θα συμμετέχουν στη διερεύνηση των δυνατότητων ενίσχυσης της διαπεριφερειακής συνεργασίας προς τη Γαλάζια Οικονομία και Καινοτομία, στο πλαίσιο των Στρατηγικών Έξυπνης Εξειδίκευσης.

Η δια ζώσης συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, απαιτείται όμως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Σημειώνεται πως πιστοποιητικό παρακολούθησης θα αποσταλεί αποκλειστικά σε όσους συμμετέχοντες παρακολουθήσουν την εκδήλωση δια ζώσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ.

Σχετικά με το πρόγραμμα BLUEAIR

Το συνέδριο εντάσσεται στο πρόγραμμα BLUEAIR, στο οποίο συμμετέχει το Ερευνητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως Εταίρος Έργου και σκοπός του είναι να συνεισφέρει στη βελτίωση των ικανοτήτων των φορέων της γαλάζιας οικονομίας και στην ενίσχυση της διαπεριφερειακής συνεργασίας προς τη τη Γαλάζια Καινοτομία στη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής και Ιονίου.

Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του:

INTEREG Blue Economy

Διοργανωτές:

Organisers Blue Economy