SkillSea: Νέα έρευνα για Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού

0

Με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων του Ευρωπαϊκού έργου SkillSea το ερωτηματολόγιο έρευνας στον παρακάτω σύνδεσμο επιδιώκει να μετρήσει τα κενά μεταξύ τωρινών και μελλοντικών δεξιοτήτων που λαμβάνονται μέσα από τη Ναυτική Εκπαίδευση, καθώς αυτά προκύπτουν από τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις στη Ναυτιλία και αντικατοπτρίζονται στις αντιλήψεις και προσδοκίες των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτήν. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται στα ενεργά μέλη πληρωμάτων στα πλοία  (ή σε άδεια).

Το ερωτηματολόγιο είναι σύντομο, καθώς χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να συμπληρωθεί, ενώ οι απόψεις των αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού είναι πολύτιμες.

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, πατήστε εδώ. 

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο ερωτηματολόγιο θα χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς σκοπούς για την ενημέρωση του έργου. Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων θα είναι εντελώς ανώνυμες και δεν θα αναλύονται ούτε θα εμφανίζονται ποτέ μεμονωμένα.

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος του έργου “SKILLSEA, Μελλοντικές δεξιότητες για τον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών”, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2 (Sector Skills Alliances) – και με χρηματοδότηση – του προγράμματος Erasmus+, με στόχο την ανάπτυξη μιας βιώσιμης στρατηγικής δεξιοτήτων για τις θαλάσσιες και συναφείς δραστηριότητες τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο SKILLSEA μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου www.skillsea.eu ή να επικοινωνήσετε στο email: projects@eef.edu.gr