ICS και ALBA διοργανώνουν summer course για τη ναυτιλία 

0

Το Hellenic Management Centre/Institute of Chartered Shipbrokers (HMC/ICS) σε συνεργασία με το ΑLBA διοργανώνουν το 2ο εισαγωγικό summer course για τη ναυτιλία στην Ελλάδα, μια χώρα με μακρά ναυτική παράδοση.

Στόχος του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες βασικές έννοιες των διάφορων τομέων της ναυτιλίας (Shipmanagement, chartering, S&P, shipping finance, etc), να γνωρίσουν τη σημασία της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας και ελληνικό ναυτιλιακό θαύμα, και να έρθουν σε επαφή με το διεθνές ναυτιλιακό περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες που διέπουν τη ναυτιλία καθώς και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω μιας προσέγγισης που επικεντρώνεται στην πρακτική, ενώ οι εισηγητές είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί του χώρου.

summer-school-shipping-2022_IMAGE PROMO

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του HMC/ICS Greek Branch στον Πειραιά και του ΑLBA στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, σε πλοία, καθώς και σε λιμένες.

Τέλος, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου course θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το summer course θα λάβει χώρα από τις 11 – 14 Ιουλίου 2022.

Για να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο, πατήστε εδώ.