ΥΝΑΝΠ: Προκήρυξη διαγωνισμού κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

0

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή συνολικά δεκατριών (13) Αξιωματικών Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) ειδικότητας Τεχνικού  με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Η Προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια», από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι/ες.

Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στον εν λόγω διαγωνισμό υποβάλουν Αίτηση μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ με συστημένη αλληλογραφία, τις ημερομηνίες από 01/09/2021, ημέρα Τετάρτη, έως και 30/09/2021, ημέρα Πέμπτη, στην ακόλουθη διεύθυνση: Επιτροπή παραλαβής – ελέγχου δικαιολογητικών, μοριοδότησης & κατάταξης διαγωνισμού απευθείας κατάταξης αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας τεχνικού έτους 2021, Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Ακτή Βασιλειάδη-Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σχετική προκήρυξη, εδώ.

Φωτό: Ορέστης Παναγιώτου/ ΑΠΕ-ΜΠΕ