SQLearn & VENLYS: Νέα Ψηφιακά Μαθήματα για τον Ανθρώπινο παράγοντα στη Ναυτιλία

0

Η VENLYS Maritime Specialisation Services και η SQLearn ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, με σκοπό το σχεδιασμό και την υλοποίηση έξι νέων ψηφιακών μαθημάτων, στον τομέα «Human element, Human Performance and Soft Skills».

Τα έξι νέα ψηφιακά μαθήματα θα παρέχονται μέσω του συστήματος εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης και κατάρτισης της SQLearn, ενώ θα αποτελούνται από τέσσερα μαθήματα που θα αφορούν τους ναυτικούς και δύο μαθήματα που θα αφορούν τα στελέχη του γραφείου.

Η VENLYS Maritime Specialisation Services στοχεύει στη βελτίωση της ασφάλειας στη ναυτιλιακή και offshore βιομηχανία και επικεντρώνεται στη μελέτη της αξιολόγησης της Ανθρώπινης απόδοσης.

Με τη νέα συνεργασία της με την SQLearn, η VENLYS στοχεύει στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στην μετά-COVID 19, αναδεικνύοντας  τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της VENLYS Maritime Specialisation Services, κα Κατερίνα Σκουρτανιώτη δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την SQLearn. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η νέα πραγματικότητα που προκύπει από την εξάπλωση της πανδημίας του COVID, απαιτεί την ενίσχυση της στοχευμένης εκπαίδευσης με καινοτόμες και ψηφιακές λύσεις, τόσο για τα πληρώματα των πλοίων, όσο και για τα στελέχη των ναυτιλιακών εταιριών. Η συνεργασία των δύο ελληνικών εταιριών, με μακρά εμπειρία και βαθιά γνώση σε ζητήματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας, έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της βιομηχανίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, σήμερα και στο μέλλον. Για όλους εμάς στη VENLYS, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα, όπως και η συνεχής εξέλιξη της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού στη βιομηχανία, παραμένει ένας από τους κύριους στόχους μας».

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη VENLYS Maritime Specialisation Services. Πιστεύουμε πως η συνεργασία μας συνδυάζει στρατηγικά την εμπειρία μας στην ψηφιακή εκπαίδευση, με την εμπειρία τους στο ανθρώπινο στοιχείο και θα ανταποκριθούμε στα υψηλά πρότυπα που θέτουμε για την παροχή εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων μαθημάτων στη ναυτιλιακή βιομηχανία» ανέφερε ο κος Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn.