SQLearn: Πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης & τηλεδιασκέψεων

0

Τη λύση, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμο έδαφος στη λειτουργία των επιχειρήσεων και των εταιρειών, αλλά και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των παιδιών, παρέχει η εταιρεία SQLearn. Με την πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης & τηλεδιασκέψεων, η λειτουργία κάθε εταιρείας και οργανισμού μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα και δίχως μείωση της παραγωγικότητας μέσα από τις χαμένες εργατοώρες.

Η εν λόγω πλατφόρμα επιτρέπει τη συνομιλία μεταξύ χρηστών σε πραγματικό χρόνο, τη μεταφορά βίντεο, ήχου και αρχείων (PDF, PPT), το διαμοιρασμό σημειώσεων, εγγράφων, λογισμικών και ιστοσελίδων, την ανταλλαγή μηνυμάτων, ενώ διαθέτει και ποικίλα εργαλεία παρουσίασης.

Στον τομέα της εκπαίδευσης μπορεί να συνεχιστεί δίχως εμπόδια η διδασκαλία και η εκπαιδευτική υποβοήθηση των παιδιών, χωρίς να πηγαίνουν σε φροντιστήρια και να συγκεντρώνονται σε κλειστές αίθουσες με το φόβο της μετάδοσης του ιού

Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες, οι οποίες μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης μπορούν να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των στελεχών και οι συναντήσεις σε κλειστούς χώρους.

Με τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ελληνικού και αγγλικού περιβάλλοντος, η πλατφόρμα της SQLearn είναι πρωτοποριακή και ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη. Δεν απαιτεί εγκατάσταση plugin από τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχει τη δυνατότητα για πολλαπλά μικρόφωνα και πολλαπλές συνδέσεις video, ώστε την ίδια στιγμή να συνεργάζονται πολλά άτομα.

Τις δύσκολες αυτές ώρες λοιπόν, η SQLearn, μία ελληνική εταιρεία, δίνει τις λύσεις ώστε να συνεχιστεί η κανονική ζωή, στους δύο σημαντικούς πυλώνες της κοινωνίας, την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα.