Eurobank: Έναρξη 4ου κύκλου προγράμματος νεανικής επιχειρηματικότητας EGG

0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των νέων επιχειρηματικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στον 4ο κύκλο του προγράμματος νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας EGG. Από τη διαδικασία αξιολόγησης, προκρίθηκαν 31 επιχειρηματικές ομάδες οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα, για 1 έτος.

Οι 31 ομάδες που συμμετέχουν στο νέο κύκλο, προκρίθηκαν μεταξύ 293 συμμετοχών και μετά από τέσσερα στάδια αξιολόγησης, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκε το Μάιο.

Οι επιχειρηματικές ομάδες θα εγκατασταθούν από τα τέλη Ιουνίου και για ένα χρόνο στο πλήρως εξοπλισμένο κτίριο του EGG όπου θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση. Συγκεκριμένα, οι επιχειρηματικές ομάδες που προτάθηκαν για ένταξη στο νέο κύκλο, προέρχονται από κλάδους της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, το ηλεκτρονικό επιχειρείν, οι αναδυόμενες τεχνολογίες & οι εφαρμογές Internet of Things (IoT), η βιοτεχνολογία, η πολιτιστική βιομηχανία, οι υπηρεσίες υγείας, η κοινωνική επιχειρηματικότητα κ.α.

Το πρόγραμμα υποστηρίζουν μια σειρά κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, παρέχοντας δωρεάν κρίσιμες υπηρεσίες και υποδομές υψηλού επιπέδου στις συμμετέχουσες επιχειρηματικές ομάδες, μεταξύ των οποίων οι ALBA, Advocate Burson-Marsteller, Cisco, COSMΟΤΕ, Microsoft, PwC, The Hellenic Initiative, Xerox κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας EGG μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το EGG είναι μια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας.