EVAL: «40 Χρόνια Πάθος για τη Θάλασσα»

0

Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL, συμπληρώνει 40 χρόνια δραστηριότητας, διοργανώνοντας τον μεγάλο διαγωνισμό «40 Χρόνια Πάθος για τη Θάλασσα», χαρίζοντας σε 40 τυχερούς μαθήματα ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό χρειάζεται απλά και μόνο να συμπληρώσει την ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.eval.gr, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2016.

Η υλοποίηση των μαθημάτων και η μύηση των τυχερών νικητών του διαγωνισμού στον κόσμο της ναυτικής τέχνης και της θάλασσας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ειρήνης – Φιλίας (Ν.Α.Ο.Ε.Φ.) στις σχολές ιστιοπλοΐας που διατηρεί.

Η ιστιοπλοΐα αποτελεί μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες, καθώς συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας και του ταξιδιού σε αυτή με τις ικανότητες των αθλητών. Η εξάπλωση της ιστιοπλοΐας τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα σημαντική, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα αρκετοί Ναυτικοί Όμιλοι με καταρτισμένους και έμπειρους εκπαιδευτές οι οποίοι μαθαίνουν τα μυστικά της τέχνης σε μικρούς και μεγάλους.