Η Minerva Marine εγκαινιάζει το νέο της γραφείο στην Καλύμνο

0

Την Τρίτη 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου του Ομίλου Minerva στην Κάλυμνο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, διεξήχθη φόρουμ, στο οποίο 50 και πλέον Καλύμνιοι αξιωματικοί της Minerva ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις προτεραιότητες του Ομίλου συμφερόντων του κ. Ανδρέα Μαρτίνου.

2 (2)

Για μια ακόμη φορά, η Μinerva αποδεικνύει τη στήριξη και εμπιστοσύνη της στον Έλληνα ναυτικό και ιδιαίτερα στις ναυτομάνες πατρίδες όπως η Χίος και η Κάλυμνος, όπου η εταιρεία διαθέτει αυτόνομα γραφεία που λειτουργούν ως σημείο επαφής και εξυπηρέτησης των αξιωματικών της.

1212121

Στην εκδήλωση αλλά και τα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος, ο Υπολιμενάρχης Καλύμνου Υποπλοίαρχος ΛΣ Γεώργιος Γαλουζής, ο Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχης ΛΣ Διονύσιος Κλάδης.

00000

 

Τη Minerva εκπροσώπησαν οι COO Σωκράτης Δημακόπουλος, DPA Στέφανος Στυλιανός, CFO Νίκος Μαγκιόρος, Crew Manager Minerva Marine, καπτ. Αριστείδης Παϊδούσης, HR Manager, Ελένη Σάββα, Training Manager, Στυλιανός Βολάκης, Operations Manager Minerva Marine, Ελευθέριος Ράμφος, Senior Marine Personnel Operator Minerva Gas, Τζωρτζίνα Ρηγοπούλου, .