ΕΕΣΥΜ: Νέος πανελλήνιος φοιτητικός διαγωνισμός Μεταφορών

0

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών, προσκαλεί φοιτητές και νέους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση Σπουδών στις Μεταφορές, Ναυτιλία, Οικονομία και Διοίκηση να συμμετάσχουν στον 8ο ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» με θέμα:

«Συμβολή των μεταφορών, επιβατών και εμπορευμάτων και σχετικών υποδομών τους, στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνία (European Green Deal) με πρώτο ενδιάμεσο στόχο τη μείωση 55% των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου έως το 2030 (Fit for 55′), επιπτώσεις και προκλήσεις στην αγορά μεταφορών της χώρας μας».

Ο Διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται από το 2016 προς τιμή του εκλιπόντα Καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δημητρίου Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων των προαναφερόμενων ελληνικών Πανεπιστημίων. Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος και το Βραβείο στηρίζεται, πέραν του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), τα Επιμελητήρια της χώρας, θεσμικούς και επιχειρηματικούς Φορείς, καθώς και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) και άλλα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Την πλήρη προκήρυξη μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ: www.eesym.gr