Μεσίτες Ναυτιλιακών Συμβάσεων: Νέος κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων

0

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (HSA – Hellenic Shipbrokers Association) προχωρά στη διοργάνωση επιμορφωτικών πρακτικών Σεμιναρίων για 26η συνεχή χρονιά.

Τα Σεμινάρια του HSA αφορούν όλους όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στο ναυτικό και ναυτιλιακό επάγγελμα, είτε είναι φοιτητές ή απόφοιτοι, είτε ήδη επαγγελματίες. Τα Σεμινάρια προσφέρουν συμπυκνωμένη πρακτική γνώση, επιλύουν απορίες, συμπληρώνουν κενά, και καλύπτουν όλα τα θέματα που άπτονται της σημερινής ναυτιλίας.

Οι Εισηγητές είναι έμπειροι επαγγελματίες του ναυτιλιακού χώρου, οι οποίοι έχουν τη φιλοδοξία να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και να αναδείξουν νεότερα στελέχη, μέσω της διαρκούς ενημέρωσης, της καλλιέργειας διαπροσωπικών επαφών και της δια βίου εκπαίδευσης, διατηρώντας το γνωστικό υπόβαθρο των επαγγελματιών του χώρου σε ιδιαίτερα υψηλό ποιοτικό επίπεδο.

Η παρακολούθηση του απαραίτητου αριθμού Σεμιναρίων, καθώς και η επιτυχής συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις, οδηγεί στην απόκτηση του SGC (Shipbrokers Gnosis Certificate), το οποίο προσυπογράφεται και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Οι απόφοιτοι των Σεμιναρίων και κάτοχοι του SGC, έχουν υψηλά ποσοστά απορρόφησης σε εταιρείες του κλάδου, τόσο στον τομέα της μεσιτείας ναυλώσεων ή αγοραπωλησιών πλοίων, όσο και σε πλοιοκτήτριες ή εταιρείες ναυλώσεων πλοίων, αλλά και σε άλλους σχετικούς κλάδους όπως ναυτιλιακές ασφαλίσεις, πρακτόρευση, προμήθειες πλοίων, κλπ.

Στους αριστούχους φοιτητές, δίνεται η δυνατότητα συνέχισης της επιμόρφωσής τους μέσω υποτροφιών για φοίτηση σε προγράμματα, συνεργαζόμενων με τον HSA, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το πλήρες πρόγραμμα των Σεμιναρίων μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του HSA (hsa.gr), ενώ περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

  • Από το link (https://www.hsa.gr/seminars.html ) της ιστοσελιδας
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στη διεύθυνση (hsa@hsa.gr)
  • Τηλεφωνικά από τη Γραμματεία του Συνδέσμου, τηλέφωνο 210 4220055
  • Από τα γραφεία του Συνδέσμου (Ηρ. Πολυτεχνείου & Σκουζέ 26, Πειραιάς 18536).

Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής, προτείνεται η έγκαιρη προεγγραφή στα Σεμινάρια με εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Γραμματεία του Συνδέσμου.