Isalos.net & HELMEPA Maritime Sustainability Summer Camp στις Οινούσσες

0

Η Isalos.net και η HELMEPA θα διοργανώσουν, το διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου 2023 το «Isalos.net & HELMEPA Maritime Sustainability Summer Camp», με τη συνδρομή και την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Οινουσσών, της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» και του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών.

Κύριος χορηγός του Summer Camp θα είναι η Contships Management Inc., ενώ χορηγοί θα είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά) οι: Angelakos (Hellas) S.A., Attica Group, Blue Planet Shipping Ltd., Charterwell Maritime S.A., Diamantis Pateras Maritime Ltd., Dorian LPG, Πρεσβεία και Γενικό Προξενείο του Παναμά στην Ελλάδα. Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Airlines.

Το Maritime Sustainability Summer Camp θα περιλαμβάνει διαλέξεις, ξεναγήσεις αλλά και ανοιχτούς διαλόγους που θα αφορούν τις βασικές αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, τις σημαντικότερες προκλήσεις για την προστασία των ωκεανών από την εισαγωγική ξενικών ειδών, τα λειτουργικά απόβλητα των πλοίων την κλιματική αλλαγή κ.α., τη διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα και τη σημασία ανάπτυξης των soft skills σε τομείς που σχετίζονται με τη γαλάζια οικονομία κ.α.

Οι εργασίες του Summer Camp θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Εισηγητές/-τριες θα είναι στελέχη της  HELMEPA καθώς και εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών, θεσμικών οργάνων και φορέων της ναυτιλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο email info@isalos.net ή και στο τηλέφωνο 2109222501 (εσ. 108). Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Σακελλαρίου.

Υπό την αιγίδα:

Κύριος Χορηγός:

contships logos copy

Χορηγός Αερομεταφορών:

Aegean-Airlines-Logo

Χορηγοί:

Summer Camp Sponsors - 1

Οι εκδηλώσεις της Isalos.net πραγματοποιούνται με την αρωγή και την υποστήριξη:

Isalos.net sponsors χορηγοί