Ναυτική Μετεωρολογία: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

0

Η StormGeo σε συνεργασία με τη MeteoMarine διοργανώνει ένα πρωτοποριακό σεμινάριο εκμάθησης της κορυφαίας εφαρμογής καιρικής πλοήγησης Bon Voyage System. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όχι μόνο τις κύριες λειτουργίες του προγράμματος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλεύουμε με τέτοιου είδους εφαρμογές. Επίσης μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές weather routing αλλά και γιατί πρέπει να κάνουμε optimization της πορείας μας. Όλα αυτά μέσα από πραγματικά παραδείγματα και εφαρμογές.

Για εταιρικές εγγραφές πατήστε εδώ. Για ατομικές εγγραφές πατήστε εδώ ενώ αν θέλετε να εγγραφείτε σε μία μελλοντική ημερομηνία πατήστε εδώ για να δείτε όλο το πρόγραμμα έως το τέλος Ιουνίου 2023.

Το σεμινάριο για το BVS απευθύνεται σε όλους τους αξιωματικούς γέφυρας, ανεξαρτήτως βαθμού, που εργάζονται σε Ελληνικές εταιρίες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα BVS και είναι πελάτες της StormGeo. Δεν παίζει ρόλο ο βαθμός εξοικείωσης με την εφαρμογή, καθώς το σεμινάριο απευθύνεται από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες. Το σεμινάριο είναι δωρεάν!