Αμερικανική Πρεσβεία: Υποτροφίες καλοκαιρινής εργασίας στις ΗΠΑ για Έλληνες φοιτητές

0

Φέτος, για πρώτη χρονιά, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προσφέρει 15 υποτροφίες για Έλληνες φοιτητές, καλύπτοντας όλα τα έξοδά τους προκειμένου να ταξιδέψουν και να εργαστούν στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος SWT, το καλοκαίρι του 2023.

Οι υποτροφίες προσφέρουν την ευκαιρία σε φοιτητές που το επιθυμούν, να εργαστούν το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, προκειμένου να γνωρίσουν τις ΗΠΑ, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, καθώς και να δημιουργήσουν το δίκτυο τους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Συμβούλιο Διεθνούς Εκπαιδευτικής Ανταλλαγής (CIEE) και το InterExchange και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Οι Έλληνες φοιτητές που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν και να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες τους καλοκαιρινούς μήνες με υποτροφία μπορούν τώρα να υποβάλουν αίτηση εδώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 15η Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την αίτηση, το πρόγραμμα, την επιλεξιμότητα και τη διαδικασία επιλογής μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.swtscholarships.org