ΑΕΝ Οινουσσών: Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη Ναυτοδιδασκάλων

0

Λύση δόθηκε στο ζήτημα των Ναυτοδιδασκάλων για την ΑΕΝ Οινουσσών, σε συνέχεια της συνάντησης του δημάρχου Οινουσσών κ. Γεώργιου Δανιήλ με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Ειδικότερα, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του διδακτικού έτους 2022-2023 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, σύμφωνα με τις διατάξεις του του άρθρου 14 του ν. 2638/1998.

Συγκεκριμένα, επαναπροκηρύσσονται θέσεις επιστημονικών συνεργατών ναυτικών μαθημάτων και ειδικότερα:

  • δύο (02) Πλοίαρχοι Α΄ τάξης Ε.Ν. και ελλείψει υποψηφίων Εργαστηριακοί Συνεργάτες Ναυτικών Μαθημάτων Πλοίαρχοι Α΄τάξης Ε.Ν. και ελλείψει υποψηφίων Πλοίαρχοι Β΄ τάξης Ε.Ν.

Αναλυτικά την προκήρυξη θα τη βρείτε εδώ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 28/11/2022.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς με «ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ» ή με courier στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών, ταχυδρομική διεύθυνση Οινούσσες Χίου, Ταχ. Κώδικας 82101 (Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου – courier εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Φωτο: Αρχείου, Chios Photos