ΕΕΝΜΑ: Το πρόγραμμα υποτροφιών για το 2022-2023

0

Η Ε.Ε.Ν.Μ.Α. προκηρύσσει το 8ο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 30.09.2022, το οποίο περιλαμβάνει:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ»

Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεωργίου Σπ. Αλεξανδράτου.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «BUREAU VERITAS»

To Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «RINA»

O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ BCA – «MSC IN SHIPPING»

Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping Business» ή “Online MSc in Shipping Business”.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ METROPOLITAN COLLEGE – «MSc International Maritime business»

H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSc International Maritime Business».

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ABS

Το American Bureau of Shipping (ABS), προκηρύσσει 2 μεταπτυχιακές υποτροφίες, για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνολικού ύψους 5.000 δολαρίων ΗΠΑ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «Ευαγγελία Στεφανιδάκη»

Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ», ύψους 3.000 ευρώ, στη μνήμη της εκλιπούσας συνεργάτιδας και εκλεγμένης επίκουρης καθηγήτριας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Ευαγγελίας Στεφανιδάκη. Η υποτροφία αφορά σε διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην περιοχή «Ναυτιλία, Τουρισμός και Θάλασσα».

Όροι και προϋποθέσεις υποβολής αίτησης: https://www.shortsea.gr/csr/programma-ypotrofiwn-eenma/