Τελετή Απονομής πτυχίων του μεταπτυχιακού «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία»

0

Tην Πέμπτη 16 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) η απονομή πτυχίων στους αποφοιτήσαντες του 1ου κύκλου του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία», από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

01

Στην τελετή παρέστησαν ο Υποστράτηγος Ι. Δημητρέλλος ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο κ. Πάνος Λασκαρίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», Υποναύαρχος ε.τ., ο κ. Αγγ. Παντουβάκης, Κοσμήτορας Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του ΠΑΠΕΙ, ο κ. Ν. Μελανίτης, Κοσμήτορας της ΣΝΔ, ο κ. Ε. Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του ΠΑΠΕΙ, ο κ. Ι Θεοτοκάς, Πρόεδρος ΔΠΜΣ ΔΙΝΕΤ, μέλη ΔΕΠ της ΣΝΔ, μέλη της ευρύτερης Ακαδημαϊκής, Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και συγγενείς και φίλοι των αποφοιτησάντων.

Το  Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» (Marine Science & Technology Management), συνδιοργανώνεται από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ο σκοπός του εν λόγω προγράμματος είναι η προαγωγή της επιστήμης και της έρευνας στον τομέα της Ναυτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, καθώς και η προετοιμασία και εκπαίδευση εξειδικευμένων και ικανών επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών, για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας στο χώρο των ναυτικών και θαλασσίων δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από Εξωτερική Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου και του επιχειρηματικού κόσμου της Ναυτιλίας.