Isalos.net: Μια σημαντική διάκριση στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards

0

Με το βραβείο «Award for Achievement in Education or Training» τίμησε η κριτική επιτροπή των Lloyd’s List Greek Shipping Awards, την επιμορφωτική πρωτοβουλία Isalos.net.

Το βραβείο απονεμήθηκε από την κριτική επιτροπή των φετινών βραβείων στην Isalos.net, για τη συνολική συνεισφορά της πρωτοβουλίας στην επιμόρφωση των νέων που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα, αλλά και στην διατήρηση ενός σταθερού διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα στη ναυτιλιακή βιομηχανία και στη νέα γενιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Ηλίας Μπίσιας, διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Ιsalos.net, ο οποίος κατά την απονομή του βραβείου τόνισε τη νευραλγική σημασία της διασύνδεσης της νέας γενιάς με τη ναυτιλιακή κοινότητα, αλλά και της εξωστρέφειας του κλάδου, που συνιστούν άλλωστε και την κινητήρια δύναμη της Isalos.net.

Επιπλέον, ο κ. Μπίσιας ευχαρίστησε όσα καταξιωμένα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας ενέπνευσαν αλλά και υποστήριξαν την ομάδα της Isalos.net από την πρώτη στιγμή, καθώς και τους συνεργάτες του, για όσα συνεισφέρουν καθημερινά για την υλοποίηση αυτού του συλλογικού οράματος της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας. Στο τέλος της ομιλίας του, ο διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Isalos.net ανέφερε «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω στις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες που επιμένουν να υποστηρίζουν τον Έλληνα ναυτικό. Στον Έλληνα ναυτικό που αυτή την περίοδο δείχνει ότι δεν ξεχνά τι σημαίνει ελληνική ναυτοσύνη. Ας μην ξεχνάμε πως χωρίς τον Έλληνα ναυτικό δεν έχουμε μέλλον».

Στη λαμπρή τελετή απονομής βραβείων της Lloyd’s List, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, έδωσε το παρόν το σύνολο σχεδόν της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων πλοιοκτητών, εκπροσώπων ναυτιλιακών ιδρυμάτων θεσμών και φορέων, καθώς και αξιόλογα στελέχη της ευρύτερης ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Η επιμορφωτική πρωτοβουλία Isalos.net

H πρωτοβουλία Isalos.net δημιουργήθηκε, το Δεκέμβριο του 2015. Σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν, είναι και παραμένει η επιμόρφωση και κατάρτιση των νέων που έχουν επιλέξει να σταδιοδρομήσουν στη ναυτιλιακή βιομηχανία και όσων αναζητούν τις προοπτικές εργασίας στη θάλασσα.

Με την υποστήριξη 75 και πλέον ναυτιλιακών εταιρειών και επιχειρήσεων της ευρύτερης ναυτιλιακής συστάδας, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων, η Ιsalos.net διοργανώνει πληθώρα επιμορφωτικών συνεδρίων, σεμιναρίων, workshops και άλλων δράσεων, συμπεριλαμβανομένων των ημερίδων «Επιλέγω Ναυτιλία».

Οι ημερίδες «Επιλέγω Ναυτιλία» πραγματοποιούνται, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του ΥΝΑΝΠ, ώστε οι πρωτοετείς σπουδαστές των ΑΕΝ να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών, προκειμένου να προετοιμαστούν για το πρώτο εκπαιδευτικό τους ταξίδι.

Ταυτόχρονα, η Isalos.net διαθέτει δυναμική παρουσία στον κυβερνοχώρο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να αγαπήσουν οι Έλληνες τη ναυτιλία και τη θάλασσα.

Την Isalos.net υποστηρίζουν:

2021.11.17 - Isalos Sponsors