ΑΕΝ Μακεδονίας: Σειρά επισκέψεων από εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας

0

Με την ενεργό συμμετοχή πλήθους σπουδαστών πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές επισκέψεις από εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ Μακεδονίας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, επισκέφτηκε την Ακαδημία ο καπτ. Ιωάννης Καλλιώρας, Crew Development Manager, Maran Tankers, εκπροσωπώντας τον όμιλο Αγγελικούση, ο οποίος πραγματοποίησε ενημέρωση των σπουδαστών για το εκπαιδευτικό θαλάσσιο ταξίδι και τις προοπτικές και επιλογές του ναυτικού επαγγέλματος.

Ομοίως την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 επισκέφτηκαν την ΑΕΝ Μακεδονίας οι καπτ. Ιωάννης Τσούρας, Crew Manager και κ. Άρης Ανδριώτης, Deputy Crew Manager της Alpha Bulkers Shipmanagement Inc. και ενημέρωσαν τους σπουδαστές του Α’ και ΣΤ’ εξαμήνου για τις ευκαιρίες, αλλά και τις προκλήσεις τοτ ναυτικού επαγγέλματος.

Ο Διοικητής της ΑΕΝ Μακεδονίας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Μακρής ευχαρίστησε προσωπικά τους εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών, για τη συνεχή αρωγή και συμπαράσταση τους στους σπουδαστές της ΑΕΝ Μακεδονίας , ενώ τόνισε τη σημασία των επισκέψεων και επιμορφώσεων των σπουδαστών, από εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών, με σκοπό τη βέλτιστη δυνατή εξέλιξη τους στο ναυτικό επάγγελμα.

Φωτογραφία: ΑΕΝ Μακεδονίας