ICS Greek Branch: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Professional Maritime Programme

0

Το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ICS, ICS Professional Maritime Programme 2022, παρέχεται από το Hellenic Management Centre, το επίσημα εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα. To ICS αποτελεί διεθνή φορέα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα της ναυτιλίας και εκπροσωπεί όλους τους ναυτιλιακούς επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα παρέχει πρακτική επαγγελματική εκπαίδευση και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations. Οι εξετάσεις αυτές οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους του ICS (ICS Membership), σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, η οποία παρέχει επίσης στον κάτοχό της, τη δυνατότητα να ανήκει σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο καταξιωμένων επαγγελματιών (3.500 μέλη σε 26 παραρτήματα παγκοσμίως).

Δομή Προγράμματος:
Η δομή του προγράμματος περιλαμβάνει δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα όπου οι μαθητές παρακολουθούν συνολικά 7 μαθήματα (4 υποχρεωτικά και 3 μαθήματα επιλόγής), λαμβάνοντας βασικές και εξειδικευμένες γνώσεις στα ναυτιλιακά.

Απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες της ναυτιλίας και αποφοίτους ναυτιλιακών σχολών, Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων της οικονομίας, της διοίκησης,  της νομικής, της μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν και εξειδικευτουν με τα ναυτιλιακά.

Διάρκεια Φοίτησης – Παρακολούθηση:

  • Το πρόγραμμα ξεκινά τον Ιανουάριο 2022 και διαρκεί ένα ακαδημαικό έτος.
  • Οι διαλέξεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη/Τρίτη-Πέμπτη), 19:00-21:30, είτε δια ζώσης (face to face) στις εγκαταστάσεις του Hellenic Management Centre, στο κέντρο του Πειραιά είτε εξ’ αποστάσεως (live e-learning classes).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hellenic Management Centre στο τηλ 210-4125945, στο e-mail: info@helmc.com ή στην ιστοσελίδα www.helmc.com.

Φωτό: Fredrick Filix/ Unsplash